Friday Bell Schedule

Enter Halls				7:30	
First Bell				7:45	_
1^{st}	Announcements	7:50	_	7:55	5 Minutes
	Class Time	7:55	_	8:35	45 Minutes
2 nd	Class Time	8:40	_	9:25	45 Minutes
4 th	Class Time	9:30	_	10:15	45 Minutes
1 st	Lunch	10:15	_	10:45	30 Minutes
3 rd	Class Time	10:50	-	11:35	45 Minutes
3 rd	Class Time	10:20	-	11:05	45 Minutes
2 nd	Lunch	11:05	-	11:35	30 Minutes
5 th	Class Time	11:40	_	12:30	50 Minutes
Clear Building				12:45	_