PM Assembly Schedule

Enter Halls 7:3				7:30	
Firs	t Bell			7:45	•
1 st	Announcements	7:50	_	7:55	5 Minutes
	Class Time	7:55	_	8:50	55 Minutes
2 nd	Class Time	8:55	_	9:55	60 Minutes
4 th	Class Time	10:00	_	11:00	60 Minutes
1 st	Lunch	11:00	_	11:30	30 Minutes
3 rd	Class Time	11:35	-	12:35	60 Minutes
3 rd	Class Time	11:05	_	12:05	60 Minutes
2 nd	Lunch	12:05	-	12:35	30 Minutes
5 th	Class Time	12:40	_	1:40	60 Minutes
Assembly		1:45	_	2:45	60 Minutes
Clear Building 3:0			3:00	•	