

## BELL SCHEDULE KEARNS HIGH 2023-24



| Regular E   | Bell Schedule ( | Mon-Thur)    |
|-------------|-----------------|--------------|
| i togaiai i | Jon Concadio (  | IVIOII IIIMI |

| 7:25am                      | 5-Minute Warning Bell             |  |  |  |
|-----------------------------|-----------------------------------|--|--|--|
| 7:30-8:55am<br>(85 Min)     | 1A or 1B                          |  |  |  |
| 8:55-9:00am                 | 5-Minute Passing Period           |  |  |  |
| 9:00-10:30am<br>(90 Min)    | 2A or 2B<br>(5 min Announcements) |  |  |  |
| 10:30-11:10am<br>(40 Min)   | LUNCH                             |  |  |  |
| 11:10-11:15am               | 5-Minute Passing Period           |  |  |  |
| 11:15am-12:40pm<br>(85 Min) | 3A or 3B                          |  |  |  |
| 12:40-12:45pm               | 5-Minute Passing Period           |  |  |  |
| 12:45-2:10pm<br>(85 Min)    | 4A or 4B                          |  |  |  |

## **Friday Bell Schedule (Late Start)**

| 7:15-8:20am                 | Teacher PLC Time                  |  |  |
|-----------------------------|-----------------------------------|--|--|
| 8:25-8:30am                 | 5-Minute Warning Bell             |  |  |
| 8:30-9:40am<br>(70 Min)     | 1A or 1B                          |  |  |
| 9:40-9:45am                 | 5-Minute Passing Period           |  |  |
| 9:45-11:00am<br>(75 Min)    | 2A or 2B<br>(5 min Announcements) |  |  |
| 11:00-11:40am<br>(40 Min)   | LUNCH                             |  |  |
| 11:40-11:45am               | 5-Minute Passing Period           |  |  |
| 11:45am-12:55pm<br>(70 Min) | 3A or 3B                          |  |  |
| 12:55-1:00pm                | 5-Minute Passing Period           |  |  |
| 1:00-2:10pm<br>(70 Min)     | 4A or 4B                          |  |  |





## ASSEMBLY SCHEDUI KEARNS HIGH 2023-24

| JLE | 1- |
|-----|----|
| 1   |    |
|     |    |

| Morning Assembly Schedule |                         | Afternoon Assembly Schedule |                         |
|---------------------------|-------------------------|-----------------------------|-------------------------|
| 7:15-8:20am               | Teacher PLC Time        | 7:15-8:20am                 | Teacher PLC Time        |
| 8:25-8:30am               | 5-Minute Warning Bell   | 8:25-8:30am                 | 5-Minute Warning Bell   |
| 8:30-9:25am<br>(55 Min)   | 1A or 1B                | 8:30-9:25am<br>(55 Min)     | 1A or 1B                |
| 9:25-9:30am               | 5-Minute Passing Period | 9:25-9:30am                 | 5-Minute Passing Period |
| 9:30-10:30am<br>(60 Min)  | ASSEMBLY                | 9:30-10:25am<br>(55 Min)    | 2A or 2B                |
| 10:30-10:35am             | 5-Minute Passing Period | 10:25-11:05am<br>(40 Min)   | LUNCH                   |
| 10:35-11:30am<br>(55 Min) | 2A or 2B                | 11:05-11:10am               | 5-Minute Passing Period |
| 11:30-12:10pm<br>(40 Min) | LUNCH                   | 11:10am-12:05pm<br>(55 Min) | 3A or 3B                |
| 12:10-12:15pm             | 5-Minute Passing Period | 12:05-12:10pm               | 5-Minute Passing Period |
| 12:15-1:10pm<br>(55 Min)  | 3A or 3B                | 12:10-1:05pm<br>(55 Min)    | 4A or 4B                |
| 1:10-1:15pm               | 5-Minute Passing Period | 1:05-1:10pm                 | 5-Minute Passing Period |
| 1:15-2:10pm<br>(55 Min)   | 4A or 4B                | 1:10-2:10am<br>(60 Min)     | ASSEMBLY                |