

BELL SCHEDULE KEARNS HIGH 2023-24



Regular I	Bell Schedule	(Mon-Thur)
		(

7:25am	5-Minute Warning Bell
7:30-8:55am (85 Min)	1A or 1B
8:55-9:00am	5-Minute Passing Period
9:00-10:30am (90 Min)	2A or 2B (5 min Announcements)
10:30-11:10am (40 Min)	LUNCH
11:10-11:15am	F. Minuta Danaina Dariad
	5-Minute Passing Period
11:15am-12:40pm (85 Min)	3A or 3B
_	g

Friday Bell Schedule (Late Start)

7:15-8:20am	Teacher PLC Time
8:25-8:30am	5-Minute Warning Bell
8:30-9:40am (70 Min)	1A or 1B
9:40-9:45am	5-Minute Passing Period
9:45-11:00am (75 Min)	2A or 2B (5 min Announcements)
11:00-11:40am (40 Min)	LUNCH
11:40-11:45am	5-Minute Passing Period
11:45am-12:55pm (70 Min)	3A or 3B
12:55-1:00pm	5-Minute Passing Period





ASSEMBLY SCHEDULE KEARNS HIGH 2023-24



Friday Morning Assembly Schedule		Friday Afternoon Assembly Schedule	
7:15-8:20am	Teacher PLC Time	7:15-8:20am	Teacher PLC Time
8:25-8:30am	5-Minute Warning Bell	8:25-8:30am	5-Minute Warning Bell
8:30-9:25am (55 Min)	1A or 1B	8:30-9:25am (55 Min)	1A or 1B
9:25-9:30am	5-Minute Passing Period	9:25-9:30am	5-Minute Passing Period
9:30-10:30am (60 Min)	ASSEMBLY	9:30-10:25am (55 Min)	2A or 2B
10:30-10:35am	5-Minute Passing Period	10:25-11:05am (40 Min)	LUNCH
10:35-11:30am (55 Min)	2A or 2B	11:05-11:10am	5-Minute Passing Period
11:30-12:10pm (40 Min)	LUNCH	11:10am-12:05pm (55 Min)	3A or 3B
12:10-12:15pm	5-Minute Passing Period	12:05-12:10pm	5-Minute Passing Period
12:15-1:10pm (55 Min)	3A or 3B	12:10-1:05pm (55 Min)	4A or 4B
1:10-1:15pm	5-Minute Passing Period	1:05-1:10pm	5-Minute Passing Period
1:15-2:10pm (55 Min)	4A or 4B	1:10-2:10am (60 Min)	ASSEMBLY



BELL SCHEDULE KEARNS HIGH 2023-24



Regular Bell Schedule (Mon-Thur)		
7:25am	5-Minute Warning Bell	
7:30-8:55am (85 Min)	1A or 1B	
8:55-9:00am	5-Minute Passing Period	
9:00-10:30am (90 Min)	2A or 2B (5 min Announcements)	
10:30-11:10am (40 Min)	LUNCH	
11:10-11:15am	5-Minute Passing Period	
11:15am-12:40pm (85 Min)	3A or 3B	
12:40-12:45pm	5-Minute Passing Period	
12:45-2:10pm (85 Min)	4A or 4B	

Friday Bell Schedule (Late Start)		
7:15-8:20am	Teacher PLC Time	
8:25-8:30am	5-Minute Warning Bell	
8:30-9:40am (70 Min)	1A or 1B	
9:40-9:45am	5-Minute Passing Period	
9:45-11:00am (75 Min)	2A or 2B (5 min Announcements)	
11:00-11:40am (40 Min)	LUNCH	
11:40-11:45am	5-Minute Passing Period	
11:45am-12:55pm (70 Min)	3A or 3B	
12:55-1:00pm	5-Minute Passing Period	
1:00-2:10pm (70 Min)	4A or 4B	





Morning Assembly Schedule		Afternoon A	Afternoon Assembly Schedule	
7:15-8:20am	Teacher PLC Time	7:15-8:20am	Teacher PLC Time	
8:25-8:30am	5-Minute Warning Bell	8:25-8:30am	5-Minute Warning Bell	
8:30-9:25am (55 Min)	1A or 1B	8:30-9:25am (55 Min)	1A or 1B	
9:25-9:30am	5-Minute Passing Period	9:25-9:30am	5-Minute Passing Period	
9:30-10:30am (60 Min)	ASSEMBLY	9:30-10:25am (55 Min)	2A or 2B	
10:30-10:35am	5-Minute Passing Period	10:25-11:05am (40 Min)	LUNCH	
10:35-11:30am (55 Min)	2A or 2B	11:05-11:10am	5-Minute Passing Period	
11:30-12:10pm (40 Min)	LUNCH	11:10am-12:05pm (55 Min)	3A or 3B	
12:10-12:15pm	5-Minute Passing Period	12:05-12:10pm	5-Minute Passing Period	
12:15-1:10pm (55 Min)	3A or 3B	12:10-1:05pm (55 Min)	4A or 4B	
1:10-1:15pm	5-Minute Passing Period	1:05-1:10pm	5-Minute Passing Period	
1:15-2:10pm (55 Min)	4A or 4B	1:10-2:10am (60 Min)	ASSEMBLY	

